Schimbarea se face de la cel mai mic, la cel mai mare, NU INVERS!

Cel mai dureros este faptul că poporul Român este dezbinat, iar discrepanța dintre cele două Românii devine din ce în ce mai mare ajungând în situația în care “hăul” creat va deveni imposibil de umplut. Fapt ce se demonstrează prin cearta din interiorul familiei mele. Mai explicit în urma unor discuții avute de către tatăl meu cu una dintre verișoarele lui, s-a întrepătruns cumnata acestuia, racționând vehement ajungând la amenințări cu tragerea în țedownloadapă până la postarea unui fragment dintr-un ziar ce făcea trimitere la PEDEAPSA CU MOARTEA, a celor care au o gândire de stânga. Acest lucru nu este un caz singular, aceeași cumnată jignindu-mă pe mine si pe cei care susțineam candidatul PSD, “alintându-ne” cu apelative, cerșetori, comuniști și alte cuvinte adorabile, deși eu sunt născut în 1991.

Referindu-mă la fosta OUG13, așa cum am descris acțiunile KWJ, CSM, a avocatului poporului, atacând-o la CCR, ca un meci de box tip sparring între Mohammad Ali (CCR) și un oarecare boxer (KWJ) în ziua în care au fost anunțate deciziile CCR referitoare la acțiunile CSM și KWJ, a fost ca o ploaie de combinații de directe, uppercut-uri și croșee, KO oferindu-l CCR în urma decizie luate  în legătură cu sesizarea făcută de avocatul poporului.

În ultimele zile văd o frică imensă de a ne arăta latura patriotică, naționalistă, văd cum unora le este rușine să recunoască că sunt români, citesc cum gândul unora, chiar se gândesc să plece, să emigreze până în îndepărtata Australia, dar niciunul nu realizează că schimbarea vine o dată cu schimbarea noastră, când luptăm pentru unitate, pentru bogățiile ȚĂRII ROMÂNIA!

Acum câtva timp vedeam o relatare legată de faptul că ROMÂNUL nu știe să își arunce hârtia la gunoi, că modul cel mai corect este să mergi și să apostrofezi persoana care a făcut astfel. Nu, categoric nu cearta, apostrofarea este răspunsul, ci EXEMPLUL! Tu trebu499201238.jpgie să te schimbi și să arăți celor din jur că schimbarea se face schimbându-ne modul de gândire, de a acționa, fiecare în parte.

Degeaba dorești să schimbi vârful piramidei, dacă baza acesteia rămâne la fel!
Degeaba vine o presupusă “noua clasă politică”, dar cu același comportament. Schimbarea începe de la cel mai mic și se termină cu cel mai mare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s