Schimbarea e aproape!

La ora actuală se numără aproximativ 5.000 de cadre profesorale clujene (de la nivel emil-bocpreșcolar până la nivel superior). Cadre profesorale care se pare că au uitat că Emil Boc în perioada când a fost premier al României a ales ca măsură de austeritate, tăierea de salarii, atât ale distinșilor profesori, dar și ale cadrelor medicale (aprox. 2000 în Cluj-Napoca) și ale tuturor bugetarilor.
Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari orașe universitare ale țării. Este orașul în care media-144137756935513000aproximativ 100.000 de studenti si alți aproximativ 70.000 de elevi care învață în cadrul liceelor și a școlilor din Cluj-Napoca au ales să își croiască un drum în viață . Toate aceste suflete sunt formate de cadre didactice care în perioada 2008-2010 le-au fost CIUNTATE drepturile salariale cu nu mai puțin de 25%., fapt ce a dus la scăderea interesului față de învățământul clujean.

La un simplu calcul matematic găsim aproximativ 7000 de persoane, Clujeneudrea-boc-2, nemulțumite de modul de a coduce și de măsurile luate de către Emil Boc în perioada
guvernării sale. Metodele acestuia din acea perioadă au fost păstrate și la întoarcerea acestuia la cârma orașului Cluj-Napoca.

O dată întors, acesta a uitat complet de oameni, de necesitățile acestora, de importanța proiectelor care să aibă un impact major în viața cotidiană a clujenilor. A început împărțirea haotică a banilor din bugetul local spre diverse Emil-Boc (1)ONG-uri care își desfășurau diverse evenimente, doar de dragul de a mai acapara câteva voturi. S-a dat uitării echipei de fotbal “U” Cluj-Napoca, astfel ajungând ca aceasta să intre în insolvență, iar mai apoi în procedurile de faliment. S-au aruncat bani în dezvoltarea și reabilitarea infrastructurii cu 2 luni înainte de termenul limită(31 Decembrie 2015) de finanțări cu Fonduri Europene. Această acțiune de reabilitare și dezvoltare nefiind terminate la timp, fondurile au fost întrerute, iar în consecință continuarea și finalitatea acestora au fost suportate de bugetul local, adică de clujeni.boc2

Acesta arătându-și incapacitatea de a gestiona și de a implementa proiectul de management al gunoaielor, incapacitatea implementării unui sistem corect funcțional de ticketing, care o dată la două săptămâni intră în revizie tehnică pe o perioadă de alte două săptămâni (lucru care te pune pe gânduri, fiind campanie electorală se încearcă cumpărarea indirectă a voturilor din partea taximetriștilor, sau realizarea normei de încasări de amenzi a CTP). Alt proiect făcut doar de dragul lumii, prin care s-a aruncat cu praf în ochii clujenilor, a fost programul Cluj Bike (primăria incapabilă de a furniza carduri).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s