Axa!

După cum bine știți, în perioada imediat următoare ciolos_1.jpgPremierul Dacian
Cioloș
, se va prezenta la Berlin și va avea o întrunire cu cancelarul Angela Merkel, pentru a raporta sarcinile îndeplinite de pe listă de înrobire a acestui stat. Ulterior, acesta urmând a avea parte de excursii în toată EUROPA și întâlniri cu reprezentanții Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a fi instruit în continuare în procesul de înrobire a poporului Român. Așadar primii pași de înrobire au fost făcuți.

  1. Înghețarea maririi salariului minim pe economie

  2. Afirmația Ministrului de Finanțe Anca Dragu ,,În alte țări, precum anca-dragu-39150700-96697700.jpgBrazilia, India sau Africa de Sud “sunt săraci și mulți și toți știu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”.

 

  1. Impozitarea ,,fantomelor” „Cum poți să zici <<am trăit fără nici un venit>> timp de șase luni? Ce ai făcut? Ai vânat, ai săpat după rădăcini? Cum ai putut să trăiești șase luni fără să câștigi nimic? Nu cumva vorbim nu de faptul că nu ai câștigat, ci de faptul că nu ai declarat? Și atunci gabriel-biris-3863.jpgpentru persoanele care timp de șase luni nu au avut niciun venit s-a introdus obligativitatea să plătească 5,5% din salariul minim brut pe economie, adică 57 de lei pe lună, pentru asigurarea de sănătate. (…) Vrem să mai scoatem un pic la lumină, într-un fel, partea de <<fantome>>.“ – Gabriel Biriș

Aș vrea să văd ce urmează?

intrebare.jpgOare să urmeze aprobarea exploatărilor de la ROȘIA MONTANĂ? Tare mi-e că aceasta e următorarea etapă în procesul de transformare a României într-o plantație!!! Nu de alta, dar PAS cu PAS românii se simt ca negrii pe plantație!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s