O vrăjeală de meci! FCSB vs ASA


În seara aceasta (08.07.2015) am asistat la o vrăjeală de meci, un meci fără farmec, plictisitor. Un meci între două echipe pline de probleme, una care a așteptat cu sufletul la gură să aibă un nou antrenor, SuperDAN, dar a primit un altfel de DAN, un DNA. Cealaltă echipă, una nouă FCSB, existentă de un an de zile, dar care a reușit să cucerească  3 cupe în primul an de la existență. Nici ASA nu e de lepădat, fiind nou promovată în sezonul trecut a reușit să se lupte la titlu până în ultimul minut.

Am decis să nu ies la alergat în seara aceasta și să vizionez acest meci, așteptat de multă lume. Fiind târgumureșean e și normal că am ținut cu ASA, dar până în minutul 68, când a înscris echipa din Târgu-Mureș, cred că am adormit de 2 ori la meci. Doar strigătul ascuțit al comentatorului m-a trezit. Gol înscris pe greșeala portarului FCSB-ist.

După înscrierea golului,jocul a intrat din nou în același con de umbră. Un joc de-a ,,bambiliciul”, poftim mingea că să mi-o dai înapoi, o mișcare de du-te vino la infinit.

Sper ca cele două echipe să facă tot posibilul să își aducă întăriri, că altfel nu le văd și în acest sezon luptându-se pentru trofeul de campionă.

Felicitări echipe Mureșene pentru primul trofeu căștigat și să aibă parte de cununa de lauri de cât mai multe ori pe prima scenă fotbalistică.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s